eh..tipu ajer..bad April Fool joke..yup..memang tak lawak..Aku akan miss bangun tido anytime aku nak, families dan juga rakan2 dan bukan rakan2 jugak.

Memandangkan aku akan terbang dalam masa beberapa jam sahaja lagi (dan packing pon tak abis, rumah di sana masih lagi dicari) aku ingat boleh jugak aku share article pertama aku yang diterbitkan oleh Kosmo. Mula-mula rasa macam taknak letak, tetapi setelah beberapa hari dan upon consultation dengan super experienced blogger Shaliza Mokhtar aku letak juga so korang boleh baca (sila klik untuk imej lebih besar). Terima kasih juga kepada Cik Rosma kerana sudi melihat website TTT ini dan mencadangkan title yang tersendiri. Memang aku pon tak tahu title apa yang nak diletak apalagi topik apa yang dia nak tulis. Yang aku tahu hanya untuk memberi beberapa kepingan gambar menunjukkan Bosnia dan apa aku buat dekat sana. Jalan cerita, graphic etc semua Rosma dan teamnya. Lastly thank you to all that has supported TTT! Keep connected and hope to see you back in Malaysia soon!

Salam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...